Dagen i dag..

Posted by on 05/12/2011

I dag var jeg først på samtal med psykiatrisk sykepleier. Det hjelper alltid, og jeg får nye krefter av det! Etterpå hadde jeg besøk av fattern, ene vindusviskeren har løsnet på bilen min så vi måtte stramme skruen, så nå er den i orden igjen. Har også vært en tur på butikken, kjøpte meg tomatsuppe til middag i dag.

Store nyheter på radiofronten, Jetta repeateren er endelig godkjent så da håper vi å få den i drift igjen før jul! Da blir det radiodekning på meg igjen! Les mer på hjemmesiden til Gudbrandsdalsgruppen. Har også lagt ut noe bilder av repeateren på Jetta, er gøy å se synes i allefall jeg! Er webmaster for gruppen så er jeg som oppdaterer hjemmesiden.

Fant en fin julevideo for radioamatører på Youtube, utrolig bra laget! Får virkelig julestemning av den jeg. Hehe..

Ellers ikke så mye å fortelle, temperaturen har ligget rundt 0 i hele dag, og er kommet litt snø igjen. Får håpe det holder seg under 0 nå sånn at det ikke blir glatt igjen, hater det. Men er meldt kaldere så.

Leave a Reply