Takk for en super helg

Posted by on 11/12/2011

På torsdag kveld kom jeg til Odnes igjen for å besøke gojenta mi. Turen gikk fint, var innom og spiste på Kvam der bussen har en lang pause. Godt med mat, hadde ikke spist før jeg dro så. Da vi kom til Dokka møtte vi henne på Kiwi sånn at vi fikk handlet litt. Så kjørte vi hjem. Vi tok en Rummy før vi spiste litt mat. Ellers i helga har vi sett litt film, spilt kort og spill og spist god mat, spiste Pizza på fredag og Taco på lørdag. Lenge siden jeg har spist Taco så det var godt ja.

Har vært med å montere ny tv, en LG 50″! Gjett om jeg er sjalu! Litt av et beist. Prøvde også å montere en ny dekoder fra Viasat men fikk det ikke helt til, må nok snu litt på antennen for å få det riktig, har ikke drevet så mye med parabol så har ikke så god peiling på det egentlig. Men vi koblet opp igjen den gamle og det fungerer jo det også.

Stakkars Simba pusen ble syk og måtte på kattesykehuset på lørdag. Er blitt så tynn og ikke i form. Men det ser ut til å gå bra likevel, og det er jo bra!

I dag har jeg reist hjem igjen, støttekontakten kjørte meg til Lillehammer der jeg møtte en jentegjeng jeg satt på med hjem. Vi var innom på McDonalds og kjøpte hamburgere, jeg kjøpte en BigMac og en cola. Kjempekoselig tur! Alt i alt har det vært en kjempefin helg, alt har gått helt perfekt! Tusen takk for at du finnes, TLS! <3

One Response to Takk for en super helg

  1. tone lise sveine

    å du er go…hehe, ble du sjalu på tv`n min da???merka jeg ikke:)Takk for at du er min.. <3

Leave a Reply