Ottamartnan!

Posted by on 01/10/2011

I dag har jeg og støttekontakten vært på Otta på martna. Været var helt fantastisk, sola varmet og folk så ut til å kose seg! Først måtte vi gå fra parkeringsplassen til parken der Frikar og Bergtatt spillte. Frikar var ikke all verdens, selv om de kunne sakerene sine da. Men Bergtatt var bra musikk, så bra at jeg måtte sjekke om de var på Spotify og det var de. Fin musikk det ja! Etterpå gikk vi oss en runde blandt bodene, og det var typiske martnas ting og tang. Koselig med martna, er liksom en helt egen stemning og lukter. Vi kjøpte ikke noe da, men så masse da. Masse folk, var helt fult over alt vi gikk! Martnaen er i sentrum i år og det så ut til å være lurt.

Etter å ha gått en runde dro vi på kinaresturanten og skulle ha oss mat. Men det tok sin tid. Først tok det tid for å få menyene, så ventet vi leeenge på maten. Men godt var det! Jeg spiste det jeg alltid spiser der, friterte kongereker med sur-søt saus. Kjempegodt som alltid!

Har hatt en kjempefin dag!

Ellers må jeg tipse om en gruppe som kommer med CD nå i oktober. De kaller seg mrDownfield og kommer fra Otta. Kjempebra! Spesielt liker jeg sangen “Lucky boy”. Du kan høre den på Youtube ved å klikke her.

Ellers har jeg mye å annet å fortelle fra dagen, men tror jeg har fått med meg det viktigeste her. Nå venter senga, blir godt etter en lang dag!

Leave a Reply