Snart HELG!

Posted by on 02/02/2012

Da går uken mot slutten. I går var jeg hjemme hos min far og spiste middag. Fikk hamburger og pommes frites. Det var godt, hjemmelaget hamburger og greier! Ellers denne uka har jeg jobbet mandag, tirsdag og torsdag. Har stort sett gått i pussing og lakking av bord, men er nesten ferdig nå da. Fikk fri tidlig i dag siden vi var tom for lakk, så det var ikke noe mer å gjøre. Godt det også.

Været siste dagene kan beskrives met et ord: KALDT! Kaldeste jeg har målt i år er -26 grader på tirsdag. I dag er det noe bedre, -14 grader akkuratt nå. Det er utrolig mye bedre enn når det er godt under 20! Men har kommet litt snø igjen da.

PCen min har begynt å bli rar(ere) nå. Når jeg spiller lyd så blir det hakking og stygge lyder. Høres ut som om lyden stopper opp litt. Det har vært sånn helt siden jeg la inn Windows 7, men er først nå det er begynt å bli mye av det. Er ganske plagsomt. Får håpe det ikke blir enda værre. Fikk også blåskjerm i går rett etter at jeg har startet maskinen. Lover IKKE bra.

Leave a Reply