En fiiiiin helg! <3

Posted by on 13/02/2012

Ja, da har jeg kommet hjem igjen etter en langhelg hos min kjære. Kom dit på onsdag og var helt til i dag. Har hatt det kjempefint! Vi har stort sett tatt det med ro, sett film, spist god mat og sett film og tv. Vi har sett filmene Fritt Vilt, både 2 og tre, i går så vi filmen Trolljegeren. Vil si Fritt Vilt 2 er bedre enn 3, men var bra den også. Trolljegeren var utrolig bra! Den må jeg se igjen.

Vi så også så klart Grand Prix på lørdag, vi skrev opp hvilken poengsum vi ville gi sangene, fra 1 til 10. Vi var enige i stort sett alle bortsett fra The Carburetors som ikke jeg likte så spesielt godt, men hun syntes var bra. Vi var begge enige i at vinneren ikke var så værst, selv om jeg tror vi begge håpet på at Plumbo skulle vinne.

Har lært et nytt kortspill, et som heter Gin Rummy. Det ligner på mange måter på vanlig Rummy, bare at en spiller det med kort. Eller ligner ikke så da, men. Tok litt tid før jeg kom inn i det, men nå tror jeg at jeg har fått taket på det. Jeg vant til og med noen ganger! Dette må jeg lære til støttekontakten og andre sånn at jeg kan få litt trening.

Til middag har vi hatt følgende:
Onsdag: Kyllingstrimler med saus(“pastè”) og pasta (namnam)
Torsdag: Tacoboller og fløtegratinerte poteter
Fredag: Vi kjøpte oss en god burger på Mix på Dokka.
Lørdag: TACO!
Søndag: Tacorester.

På turen hjem stoppet bussen som vanlig på Kvam, der jeg spiste lunsjbord. Takk for en super langhelg!! 🙂 Dette må vi gjøre igjen!

Leave a Reply