God helg!

Posted by on 17/02/2012

Ja, da er det helg igjen og jeg ligger og hører på nattradio som vanlig. Har vært på bowling i Vågå med støttekontakten i kveld. Som vanlig var det ikke mye folk der, men det kom en del da vi var ferdige. Gikk ikke så værst med meg første omgangen, men litt dårligere i andre omgang. Støttekontakten vant igjen denne gangen også, men det var gøy likevel!

Ellers denne uka har jeg jobbet og ikke gjort stort annet. På mandag fikk jeg ikke bank kortet mitt til å fungere på butikken så måtte betale kontant. Trodde det var bare noe feil med terminalen, men da jeg skulle betale på tirsdag fungerte det heller ikke, og jeg hadde ikke kontanter så måtte gå på banken å ta ut penger. Det fungerte heller ikke på minibanken, så måtte inn på banken og ta ut litt. Etter en laaang stund i kø kom jeg endelig til. Bestilte også nytt kort siden chippen var ødelagt. Var kommet en stor ripe i den. Fikk kortet i dag, så det gikk ganske fort ja. Jeg betaler alltid med kort så er litt tungvint å måtte gå på bankel å ta ut penger.

Ønsker alle lesere en GOD HELG!

Leave a Reply