Påsken går mot slutten

Posted by on 09/04/2012

Da er det snart slutten. Har hatt en fin påske, men har stort sett tatt det med ro. På torsdag var jeg en tur hos min søster på pølsefest. Enkelt og godt. Det har også vært en del sport i påsken, så på Larvik mot Buducnost i går kveld, det var returoppgjør i semifinalen i Champions League. Det ble desverre tap, de måtte vinne med minst 2-3 mål, men det klarte de altså ikke. Da blir det desverre ingen finale på de regjerende mesterene fra Larvik. Trist men sant.

I dag har jeg sammen med de andre som bor her jeg bor (naboer) vært på Pollfoss og spist middag. Vi reiste klokka 12 så det ble tidlig middag i dag da. Jeg kjøpte meg elg karbonader og det var ganske godt egentlig. Spesielt de stekte potetbåtene var kjempegode!

Etterpå hadde jeg besøk av en veninne og jeg har slått henne to ganger i Rummy! Juhu! Var ganske jevnt da, men jeg vant såvidt begge gangene. Gøy!

Har også hatt besøk av støttekontakten en dag, men husker ikke helt hvilken dag det var.

Håper alle har hatt en fin påske, det har i allefall jeg! I morgen er det tilbake til hverdagen med jobb. Skal bli godt det også egentlig selv om det har vært godt å hatt fri så lenge.

Leave a Reply