EU-kontroll og bredbåndstrøbbel

Posted by on 18/04/2012

I dag har jeg hatt bilen på EU-kontroll og det gikk heldigvis bra. Var bare to feil, ene var en slitt vindusvisker og andre var en at ene parklyset ikke fungerte. Godt det ikke var noe mer i allefall.

Har hatt problemer med bredbåndet i dag og i går. I går da jeg kom hjem fra jobb fungerte ikke bredbåndet fra Telenor. DSL lampen bare blinket og den nektet å synce med sentralen. Ringte Telenor og de gjorde noen justeringer, og fikk det til å fungere igjen, men var elendig hastighet og utstbilt. Målte litt over 1 Mbit, så noe var galt. Da satte de ned til 7 Mbit og det fungerte stabilt. I dag fant jeg ut at jeg skulle prøve å få de til å sette opp igjen til 11 Mbit som jeg betaler for, men det endte med at det falt ut igjen. Kundeservicen stengte klokka 8 så de fikk ikke satt ned igjen hastigheten. Så i kveld må jeg brukte mobild bredbånd som jeg heldigvis har liggende som backup. Hva kan ha skjedd tro? Må jo ha skjedd noe med linjen, har kjørt med stabilt 11 Mbit i flere år uten problemer.

Ellers har jeg ikke gjort så mye, fikk fri fra jobb på mandag men var der en tur i går. Var ikke så mye å gjøre så jeg fikk tidlig fri. Har i kveld sett på Bingobanden og NAV på TV Norge og det er jo morsomme serier begge to. Nå tenkte jeg at jeg skulle se litt på Friends på dvd, det er alltid gøy å se igjen!

3 Responses to EU-kontroll og bredbåndstrøbbel

 1. Lise

  Det er ikke bare du som har trøbbel med telenor nettet. Kjenner mange som har det!! telenor har generelt dårlig dekning, selvom de sier det stikk motsatte.Jeg anbefaler deg på det sterkeste og bytte over til netcom, de er så utrolig mye bedre, og de er så mye mer behjelplige 🙂

  • rolvs

   Det er ikke mobil, det er bredbånd (ADSL). Telenor har jo bedre dekning enn netcom, i allefall her. Er stort sett fornøyd med Telenor når alt fungerer, men når det fungerer er det ikke alltid lett å få løst det om det ikke er et enkelt problem.

 2. Lise

  men brevbånd fra telenor har gitt samme problemet til de andre jeg kjenner som hadde det, og det var ADSL. Å de byttet iallefall over til noe annet og hadde ikke noe feil med det 🙂

Leave a Reply