Gratulerer med dagen!

Posted by on 17/05/2012

Nå har jeg hatt noen utrolig fine dager, har hatt besøk av min kjære og pusekatten hennes, Snøsprett. På tirsdag var jeg på Otta og hentet dama. Kjørte selv, og det gikk faktisk bra, begynner å komme seg med kjøringen min nå. Vi dro så til Lom og var innom på butikken og handlet litt. Da vi kom fram slappet vi av litt før vi laget middag. Vi gjord det enkelt i dag, vi laget sånn frosset tai chicken, og hvitløksbaguett.

På onsdag var vi en tur hjemme og besøkte fattern. Han har ikke møtt henne før så var koselig for han å få møtt henne også. Er jo første gangen hun er er her og besøker meg. Så dro vi hjem, etter å ha handlet inn til middag. Jeg sto for middagen denne dagen, det ble blomkålgrateng. Tror ikke det ble så værst.

I dag har vi feiret 17. mai. Vi var først i kirka på messe. Ble en kort messe men det var koselig i allefall. Var en del folk selv om det ikke var helt fult. Så dro vi for å se på toget, vi sto ved Fossberg og så på tog og musikk. Etterpå var vi en tur på Cuba (Isbar) og spiste is og jordbær. Det var litt kaldt ute så vi satt inne. Men været har ikke værst så værst i dag egentlig, var meldt regn men det så vi lite av. Har på det meste vært 11 grader i dag. Så tok vi oss en tur til Presthaugen og så på flinke elever på skolen her som frammførte et historisk stykke. De var kjempeflinke! Ble litt kaldt, men vi holdt ut til stykket var ferdig. Hun kjøpte seg en pølse, men jeg sparte opp plass til middagen.

Etter å ha vært innom en tur hjemme og slappet av litt dro vi til Skjåk og spiste middag på Skeid Kro. Jeg kjøpte meg ørret og hun kjøpte seg pepperbiff. Vi var fornøyd med maten begge to og vi ble så mette at vi ikke orket dessert. Så dro vi hjem.

Har hatt en kjempefin dag!

Leave a Reply