Jobb jobb og mere jobb.. :)

Posted by on 11/09/2011

Sov lenge i dag også jeg. I ettermiddag skulle jeg til en privat datakunde av meg og ordne noen maskiner. Men hjulet på bilen var flatt så måtte få fattern til å kjøre meg dit. Han var og byttet hjul når jeg var der så da er det problemet løst. Dekket har drevet og tømt seg lenge nå, så har måtte fylle luft ofte. Hos kunden ordnet jeg en ny maskin og skulle legge inn en skriver som er delt fra en Windows XP maskin. Fant ikke driver for Windows 7 som fungerte så fikk det ikke til å fungere.

Fikk også med meg en maskin fra en annen en som jeg skulle rydde opp i, så driver med den nå. Var masse virus og spyware på den men tror jeg har fjernet det meste nå. Scannet med Spybot og Malwarebytes Anti-Malware. Sistnevnte er utrolig effektiv og klarte å fjerne mye av det Spybot ikke fant. Spybot begynnerå bli noe utdatert. Skal også legge inn AVG antivirus siden det ikke var noe fungerende antivirus program fra før.

En grei dag selv om jeg er litt sliten nå. Har regnet en del i dag, kommet 4 millimeter til nå.

Leave a Reply